درمان پرحرفی + تکنیک های کنترل پرحرفی

علائم و نشانه های پرحرفی
قبل از اینکه در مورد دلایل و راهکارهای پرحرفی و درمان آن صحبت کنیم نیاز است علائم و نشانه های پر حرفی را بشناسیم.
در ادامه چندین سوال برای شما ذکر کرده ایم که چنانچه جواب شما به این سوالات مثبت باشد نیاز است کمی بیشتر در مورد روال صحبت کردن خود فکر کنید و با راهکارهایی که در ادامه خدمت شما ارائه میدهیم به درمان پرحرفی بپردازید زیرا این مسئله میتواند ارتباطات شما را تحت الشعاع قرار دهد.
- آیا با حرف زدن در مورد ارزش ها بیشتر به وجد می آیید تا این که بخواهید عمل کنید؟
- آیا سریع صحبت می کنید تا دیگران شما را متوقف نکنند؟
- آیا مدام وسط حرف دیگران می پرید ؟
- آیا زمانی که به دیگران گوش می کنید ؛ به دنبال جواب مناسب هستید ؟
- آیا تمایل به اغراق و بزرگ نمایی دارید ؟
- آیا سعی می کنید که با کلام خود دیگران را تحت تاثیر قرار دهید ؟
- آیا نگران حرف دیگران و تفکرشان راجع به خودتان هستید ؟
- آیا از زبان بدن در سخنرانی و صحبت کردن خود آگاهی ندارید ؟
- آیا عجله دارید که از خودتان دفاع کنید تا دیگران دچار سوء تفاهم نشوند ؟
- آیا بیشترین جزئیات را با دیگران به اشتراک می گذارید ؟
- آیا سوالات بی ربط می پرسید ؟
- آیا به دنبال غیبت کردن هستید ؟
- آیا همیشه در شبکه های اجتماعی جر و بحث می کنید یا به دنبال کامنت گذاشتن هستید ؟
- آیا به عقاید خودتان بیشتر از عقاید دیگران ارزش می دهید ؟
- آیا سعی می کنید راجع به موضوعاتی که هیچ اطلاعاتی در موردشان ندارید صحبت کنید ؟
- آیا مدام در مورد چیز هایی که قبلاً گفته اید، پشیمان می شوید ؟
با پاسخ دادن به سوالات بالا در واقع ما یک تست پرحرفی از خودمان گرفته ایم و تا حدودی برای ما مشخص شده است که آیا فرد پرحرفی هستیم یا کم حرف. با توجه به سوالاتی که پاسخ داده ایم می توانیم راحت تر برای درمان پرحرفی اقدام کرده و با راهکارها و مواردی که در ادامه خدمت شما ارائه می شود گامی مهم در ارتباطات خود بپرداریم.
دلایل پرحرفی
جمله معروفی هست که می گوید” اگر چرایی یک کار را پیدا کنیم چگونگی انجام آن کار روشن و مشخص میشود”. با توجه به این جمله، بدون پیدا کردن ریشه اساسی یک کار نمیتوان تغییری در آن ایجاد کرد پس نیاز است در مرحله اول ما دلایل مختلف پرحرفی را پیدا کنیم و پس از یافتن علت و دلیل پرحرفی با توجه به راهکارهایی که در ادامه می آید اقدام به درمان پرحرفی خودمان کنیم .
در ادامه برخی از مهمترین دلایل پرحرفی را ذکر کرده ایم پس با دقت این قسمت را مطالعه کنید تا علت و ریشه پرحرفی تان را بیابید.
1. عدم توانایی گفتگو با دیگران
یکی از مهم ترین دلایل پرحرفی و کم حرفی این است که برخی از افراد نمی توانند به سادگی با دیگران گفت و گو داشته باشند. آن ها اغلب توانایی کنترل کردن صحبت را ندارند. در حقیقت این افراد متوجه فرد مقابل خود نیستند و تنها به حرف زدن فکر می کنند. اغلب این افراد عادت دارند تا میان حرف های دیگران وارد شوند و اصول باز کردن سر صحبت را نمی دانند. اگر شما نیز چنین نشانه هایی دارید، یک فرد پر حرف در اجتماع هستید. بهتر است تا روی خودتان تمرکز نمایید، اگر این نشانه ها را دارید باید روی خودتان و طریقه صحبت اصولی تمرین کنید.
2. جلب توجه
برخی از علت های پر حرفی در افراد جلب توجه کردن است. در حقیقت این افراد تصور می کنند، که با پر حرفی فرد جذاب تری به نظر می رسند. آن ها سعی دارند، با پر حرفی کردن خود را فردی جذاب و تو دل برو نشان دهند. آن ها مدام با دیگران حرف می زنند، تا نظرشان را به خود جلب کنند. اما بر خلاف نظرتان دیگران با زیاده روی های شما نظرشان را نسبت به شما تغییر می دهند. آن ها اغلب دوست دارند با شما هم کلام نشوند.
3. نگرانی و استرس شدید
شاید شما جزء آن دسته از افرادی باشید، که در زمان استرس و نگرانی های شدید پر حرف می شوید. بهتر است بیش از حد درباره موضوعی فکر نکنید، تا دچار استرس نشوید. در این مواقع بهتر است، نگرانی های درونی خود را کنترل کنید. در این زمان ها کلا از صحبت کردن با دیگران خودداری کنید. گاهی اوقات شما در مرکز توجه قرار دارید، و موجب می شود تا هیجان زده شوید، به همین دلیل باید از صحبت کردن خودداری کنید.
4. بیان افکار
در حقیقت این افراد علاقه زیادی به بیان کردن افکارشان با صدای بلند دارند. شاید شما هم منظم کردن افکارتان دشوار باشد، بنابراین هر فکری که به ذهنتان می رسد را به دیگران می گویید. شما علاقه زیادی به بیان افکار خود با صدای بلند دارید، و دوست دارید دیگران این مسائل را درباره شما بدانند. همین که تفکرات خود را با صدای بلند بیان می کنید، می تواند باعث آزار دیگران شود و ذهن آن ها را نسبت به شما تغییر می دهد.
5. علاقه نداشتن به سکوت
اگر جزء افرادی هستید که هرگز به سکوت علاقه ندارید، همیشه موسیقی پلی می کنید، تلویزیون را روشن می گذارید یا دوست دارید صدای بیرون را بشنوید، پس احتمالا جزء افراد پرحرف باشید زیرا در هنگام سکوت احساس راحتی ندارید و مدام شروع به حرف زدن می کنید.
6. ابتلا به یک اختلال ذهنی
گاهی اوقات پرحرفی می تواند نشانه یک اختلال و بیماری ذهنی مانند اختلال دو قطبی و یا سایر اختلالات باشد که در این گونه موارد نیاز است فرد به پزشک و متخصص مراجعه کند و گاهی اوقات با مصرف دارو و درمان توسط پزشک این مسئله را مدیریت کند.
خطرات و مضرات پر حرفی
پرحرفی زیاد خطراتی برای فرد و اطرافیان دارد که در این قسمت برخی از آنها را به شما معرفی می کنیم که با شناخت و یادگیری آن ها ، سعی در مدیریت بهتر و اصولی تر این مسئله داشته باشید :
- عاملی برای از بین بردن دوستی ها
- عاملی برای به هم ریختگی زندگی های خانوادگی
- عاملی برای مشکلات بین همکاران و بی اعتمادی بین آنها
- عاملی برای جلوگیری از پیشرفت در محل کار
- عاملی برای عصبانی کردن دیگران
آیا پرحرفی همیشه بد است؟
در پاسخ به این سوال بسیار مهم ، باید بگویم که خیر؛ پر حرفی همیشه هم بد نیست و اصولاً افرادی که این ویژگی را دارند نباید خود را سرزنش کنند! چرا که تنها افرادی می توانند پرحرف باشند که فن بیان قدرتمندی داشته باشند؛ پس نه تنها نباید به این دلیل خود را سرزنش کنیم، بلکه باید خوشحال هم باشیم! تنها کاری که باید انجام دهیم این است که پرحرفی خود را مدیریت و کنترل کنیم تا دیگران را آزار ندهیم.
البته توجه داشته باشید که پرحرفی ما باعث میشود نتوانیم منظور خود را به درستی به مخاطب برسانیم و در نتیجه ارتباطات مان یا شکل نمی گیرند و یا از بین میروند. اما آن روی داستان، افرادی که نه فن بیان قدرتمندی دارند و نه از مهارت اعتماد به نفس در وجود خود برخوردارند، به هیچ عنوان نمی توانند به خوبی صحبت کنند و فردی کم حرف به شمار می روند.
پر حرفی از نظر ائمه و سایر بزرگان
تا اینجا در مورد علائم و نشانه های پر حرفی و دلایل مهم آن، همچنین خطرات و مضرات این مسئله صحبت کردیم. در این بخش قرار است نظر ائمه اطهار (علیهم السلام) و بزرگان دین را در مورد مسئله بسیار مهم پرحرفی بررسی کنیم تا متوجه شویم بزرگان ما چه نظری در مورد این مسئله و عدم مدیریت آن دارند.
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند: پرحرف نباشید جز درباره ذکر الهی که پرحرفی جز در مورد ذکر خدا موجب سختی و قساوت قلب است و دورترین مردم از قرب الهی کسی است که قساوت دل داشته باشد.
امام صادق علیه السلام میفرمایند: بنده ی مۆمن تا هنگامی که ساکت باشد، نیکوکار نوشته می شود و زمانی که سخن می گوید، نیکوکار یا بدکار به شمار می رود.
حضرت داوود به فرزندشان فرموده اند: ای فرزند، همواره ساکت باش مگر در آن جایی که خیری باشد، پشیمانی برای سکوت یک بار بیشتر نیست، ولی پشیمانی برای سخن زیاد بسیار بیشتر می باشد.
امام کاظم علیه السلام در وصیت نامه خود به هشام بن حکم میگویند: هشام کم حرفى حکمتى بزرگ است، سکوت بگزینید که آرامشى نیکو و باعث سبک بارى و تخفیف در گناه میشود.
امام علی علیه السلام می فرماید: اگر دوست داری از سلامت نفس برخوردار شوی وعیب ها وکاستی های خود را بپوشانی، کمتر سخن بگوی و بیشتر خاموش باش تا فکرت قوی و قلبت نورانی گردد.
توصیه لقمان به فرزندش، پسرم اگر گمان کردی سخن گفتن از نقره است، بدان که سکوت از طلا است.
تکنیک های درمان پرحرفی
اگر خودتان هم متوجه شدید که خیلی صحبت می کنید اما احساس می کنید که این موضوع دست خودتان نیست ، در این قسمت از مقاله عالی آموز با ما همراه باشید تا در این مورد بیشتر بدانید و با یادگیری تکنیک هایی کم نظیر با مدیریت و کنترل اشتباهات صحبت کردن که در ادامه می گوییم ، این مسئله را برای همیشه مدیریت کرده و از ارتباط اصولی با دیگران لذت ببرید.
برای این که بتوانید پرحرفی را درمان کنید نیاز است چند اقدام بسیار مهم را بردارید و با رعایت این موارد و آموزش دیدن در این حیطه ها به راحتی این مشکل را برطرف کنید.
1. افزایش خودآگاهی
یکی از مهمترین اقدامات در درمان زیاده گویی این است که افراد نسبت به خودشان و کاری که انجام میدهند، آگاهی ندارند. اگر شما بتوانید به عنوان مهمترین قدم برای درمان پرحرفی فقط آگاهی لازم در هنگام صحبت و ارتباط با دیگران را روی حرف های خود و اقدامات خود داشته باشید تا حد زیادی می توانید این مورد را مدیریت کنید و فن بیان و اعتماد به نفس خود را با این تمرین و تکنیک تقویت کنید.
پس اولین و مهمترین گام برای درمان زیاد حرف زدن این است که ما مهارت خودآگاهی را در خودمان ارتقا داده و لحظه به لحظه به رفتار و اقدامات خودمان آگاهی داشته باشیمبرای این که بتوانید خودآگاهی را در خودتان افزایش داده و تقویت کنید می توانید از موارد زیر کمک بگیرید.
2. یافتن علت
شاید شما هم از آن دسته از افرادی هستید که زیاد در مورد خودشان صحبت میکنند و اصلا متوجه نیستند که دیگران از این کار خوششان نمیآید. بعضی افراد مدام صحبت میکنند و مایلاند در هر جمعی سکوتها را بشکنند. چون در سکوت احساس نامطلوبی دارند. یا بعضی از افراد از صحبت کردن، برای تخلیهی اضطراب و نگرانیهای خود استفاده میکنند. در هر صورت:
- علت و ریشه ی پرحرفی را پیدا کنید.
- ببینید در مقابل چه افرادی یا در چه موقعیت هایی بیشتر حرف میزنید، تا علت را بهتر بفهمید.
- با شناخت زمانهایی که پرحرف میشوید، میتوانید رفتارتان را کنترل کنید.
- سعی کنید با کمک آزمونها و مشاورههای روانشناسی، الگوی رفتاریتان را پیدا کنید و خود را بهتر بشناسید.
3. جهت درمان پرحرفی شنوندهی خوبی باشید.
راجع به دیگران از آنها سؤال کنید و به پاسخهایشان اشتیاق نشان دهید. برای درمان پرحرفی لازم است مهارتهای شنیدن را در خود تقویت کنید. شما در مرکز اهمیت جهان قرار ندارید؛ پس کمی هم از دیگران بشنوید.
- اگر از روز کاری خود حرف میزنید، سعی کنید با پرسش کردن از اوضاع و احوال دیگران، آنها را نیز وارد بحث کنید و بگذارید چند دقیقه صحبت کنند.
- در گفتوگو، با دیگران مشارکت کنید. حواس خود را محترمانه بر فردی که صحبت میکند متمرکز کنید. فکر کنید وقتی در حال حرف زدن هستید، مخاطب شما حواسش به تلفن یا چیز دیگری جلب شده است، از این کار خوشتان میآید؟ قطعا خیر.
- با دیگران بیشتر آشنا شوید. به ویژه اگر مخاطب شما کمحرف است. سعی کنید از موضوعاتی نظیر علایق، تفریحات، خانواده، ورزش و… سؤال کنید تا او را بهتر بشناسید. در این صورت دفعهی بعد که همدیگر را ملاقات میکنید راحتتر وارد گفتوگو میشوید و شما به رادیویی که مدام صحبت میکند، تبدیل نخواهید شد.
4. انواع پرحرفی را بشناسید
پرحرفی علتهای گوناگونی دارد. بعضی اوقات پرحرفی نشانهای از برونگرایی یا ویژگیهای رفتاری افراد است. اما برخی از اقسام پرحرفی دلالت بر بیماریهای روحی و روانی دارد. بیشتر اوقات پرحرفی افراد به خاطر اضطراب و هیجان است.
- اگر بر پرحرفی خود به هیچوجه کنترل ندارید و لحن و جملات شما سریع و تهاجمی است یا اگر علیرغم میل باطنی خود، پرحرف و پرخاشگر هستید، بهتر است با یک مشاور صحبت کنید و به آرامش و کنترل بیشتری دست پیدا کنید.
- سعی کنید شخصیت خود را بشناسید. مثلا اینکه نوع شخصیت شما از نظر تقسیمبندیهای مختلف روانشناسی چیست. اگر فردی برونگرا هستید، حتما تمایل زیادی به معاشرت و صحبت کردن با دیگران دارید. اما باید خود را کنترل کنید وگرنه با زیادهروی در حرف زدن و پرحرفی، دیگران را آزار خواهید داد.
- یادتان نرود که اضطراب و هیجان ممکن است شما را به پرحرفی بیندازد. راههایی برای تمرکز ذهنی بیشتر پیدا کنید تا بتوانید همیشه آرام بمانید. مدیتیشن روش مناسبی برای حفظ آرامش و بالا بردن تمرکز است.
5. کمک از یک مشاور
گاهی اوقات، عادتهای رفتاری نامناسب مانند پرحرفی در کار و زندگی اجتماعی اختلال ایجاد میکنند. در این مواقع برای درمان پرحرفی و عادات غلط میتوان از مشاورین کمک گرفت.
- با مشاور صحبت کنید و تلاش کنید مهارتهای ارتباطی خود را بهبود ببخشید.
- یاد بگیرید که در دایرهی ارتباطی خود با سایرین، مرزهایی تعیین کنید تا احترام خود و دیگران را حفظ نمایید. مشاوری خوب، میتواند در این زمینهها شما را یاری کند.
پرحرفی حالت نامطلوبی از عادات رفتاری است که اگر درمان نشود، شما را به القابی مانند: خروس بیمحل، رادیو پیام، اخبار سراسری و… مزین خواهد کرد. پس با درمان پرحرفی و کنترل آن، این ویژگی ناخوشایند را تبدیل به یک توانایی بزرگ در ارتباطات خود کنید. ابراز عقیده و تعامل با دیگران هنری مهم است که با آن به فردی دوستداشتنی و محبوب بدل میشوید.
6. جهت درمان پرحرفی مسئولیت پذیر باشید.
زمانی که قرار است در مورد یک موضوعی صحبت کنید ، تمام وقت خود را صرف این می کنید که چه حرف هایی بزنید تا حرف های خوبی باشد اما از طرفی هم به این فکر کنید که همیشه مسئولیت صحبت کردن به گردن شما نیست. پس زمانی که نوبت تان نیست ، صحبت نکنید و این عادت را برای همیشه کنار بگذارید.
7. جهت درمان پرحرفی آرام باشید.
صحبت کردن زیاد شبیه به یک مکانیسم دفاعی است و علامت این است که شما نگران هستید ، تنش دارید یا احساس ناراحتی می کنید. یک راه مناسب برای از بین بردن پرحرفی ، این است که خودتان را آرام کنید ، مثلا در یک جای ساکت بنشینید و لبخند بزنید و روی تنفس خود تمرکز کنید و ریتم بدن تان را به دست بیاورید تا به آرامش برسید.
8. روی پیشرفت خودتان تمرکز کنید
پرحرفی زیاد می تواند باعث ناامنی شود. همین باعث می شود که دیگران روی شما حساب نکنند اما شما به جای آن باید سعی کنید روی پیشرفت و موفقیت خود سرمایه گذاری کنید. بیش از حد دیگران را در معرض انتقاد قرار ندهید. پشت سر آن ها صحبت نکنید و به جای آن به دنبال ارتقاء خودتان باشید.
درمان پرحرفی در سالمندان
زیاده گویی در دوران میانسالی یا دوران سالمندی می تواند از اولین نشانه های ابتلا به زوال عقل باشد. به گفته محققان ، تغییرات کوچک در سبک سخن گویی افراد مانند نیاز پیدا کردن به زمان زیاد برای انتخاب کلمه درست یا استفاده از کلمات زیاد برای بیان مقصودهای واضح ، با اختلال شناختی خفیف (MCI) مرتبط است. این اختلال درنهایت به بیماری آلزایمر ختم می شود. دکتر ژانت شرمان (از اعضای بیمارستان ماساچوست و مسئول این مطالعه) می گوید :
«افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف ، اختصار لازم را در انتقال اطلاعات رعایت نمی کنند و به تولید جمله های بسیار طولانی تمایل دارند. آنان به سختی می توانند در راستای منظور اصلی خودشان صحبت کنند و بیشتر حاشیه روی می کنند تا این که به مقصود خودشان بپردازند».
برخی دیگر از مهم ترین دلایل پرحرفی در سالمندان عبارتند از :
- کنترل نداشتن روی خود
- دوست داشتنی شدن
- لذت بردن از بیان ایده ها
- علاقه به کشمکش و جر و بحث
- علاقه نداشتن به سکوت
- و …
درمان پرحرفی در کودکان
بیشتر اوقات پر حرفی کودکان از مسائلی است که پدر و مادرها از آن شکایت دارند. گاه پاسخ به تمام سوالات آنها خارج از تصور والدین است. دلایل متعددی برای پرحرفی کودکان وجود دارد که باعث آشفتگی اطرافیان شده و واکنش منفی آنها را در پی خواهد داشت. پر حرفی کودکان همیشه غیر طبیعی و مشکل نیست. می توان با به کار گیری راهکارهای مناسب از این توانایی کودکان در جهت رشد استعدادهای او استفاده نمود.
دلایل پرحرفی بچه ها
- حس کنجکاوی
- جلب توجه
- حرف زدن با خود
- حسادت
- ترس
- بیش فعالی
- الگو گرفتن از والدین
نحوه برخورد با کودک پر حرف چیست؟
پس از شناخت دلایل پرحرفی کودکان می توانید با توجه به دلیل اصلی پرحرفی کودک خود، مناسب ترین روش را برای نحوه برخورد با او انتخاب نمایید. به طور کلی از مناسب ترین روش های برخورد با پرحرفی کودکان می توان به موارد زیر اشاره نمود.
1. برنامه ریزی برای صحبت با کودک
اگر به دلایل مختلفی نظیر شاغل بودن، نمی توانید تمام وقت خود را برای کودکان صرف کنید. بهتر است زمانی را در طول روز مشخص نمایید، که با کودک صحبت کنید. در این زمان تمام حواس خود را به کودک بدهید و با دقت به حرف های او گوش کنید. فراموش نکنید که کودکان دقیقا احساس می کنند که به آن ها گوش می دهید یا اینکه حواستان جای دیگری است. به همین دلیل ارتباط چشمی خود را با او قطع نکنید. پس از مدتی به طرز شگفت آوری پرحرفی او کم خواهد شد.
2. جهت درمان پرحرفی به او آموزش دهید.
یکی دیگر از راهکارهای مقابله با پرحرفی کودکان این است که به او یاد بدهید که باید آرام و کوتاه صحبت کند. به طور مثال به او بگویید، پس از عنوان کردن موضوع مکث کند تا فرد مقابل بتواند جواب او را بدهد.
3. برای او سرگرمی ایجاد کنید.
یکی از دلایل پرحرفی کودکان عدم تخلیه انرژی آن ها است. به همین دلیل می توانید با ثبت نام کردن آن ها در کلاس های ورزش کودک و یا فکری کودکان را تشویق کنید که انرژی خود را در موضوعات بهتری تخلیه نمایند.
در ادامه بخوانید : بازی های فن بیان کودکان
4. از مشاور کودک کمک بگیرید.
بهترین روش برای برخورد با پرحرفی کودکان این است که از مشاور کودک بخواهید شما را در این کار راهنمایی کند. او با تجربه و تخصصی که در این زمینه دارد، راهکارهای موثری را در اختیار شما قرار خواهد داد.
شرکت در دوره های فن بیان جهت درمان پرحرفی
برای اینکه بتوانید مهارت های فن بیان و درمان پرحرفی را به طور اصولی و حرفه ای یادبگیرید بهترین کار شرکت در دوره های تخصصی فن بیان است . اگر شما وقت و یا امکان شرکت در این نوع دوره ها را به صورت حضوری ندارید خوشبختانه مجموعه آموزشی عالی آموز این امکان را برای شما فراهم کرده که دورهی تخصصی فن بیان را به صورت غیر حضوری و با پشتیبانی اساتید این حوزه بگذرانید و بتوانید با یک فن بیان عالی تبدیل به یک مدرس ممتاز و حرفهای بشوید .برای آشنایی بیشتر با این دوره روی دوره غیر حضوری فن بیان کلیک کنید.
سوالات متداول درباره درمان پرحرفی
1. آیا پرحرفی همیشه بد است؟
در پاسخ به این سوال بسیار مهم ، باید بگویم که خیر؛ پر حرفی همیشه هم بد نیست و اصولاً افرادی که این ویژگی را دارند نباید خود را سرزنش کنند! چرا که تنها افرادی می توانند پرحرف باشند که فن بیان قدرتمندی داشته باشند.
2. اهمیت افزایش خودآگاهی در درمان پرحرفی چیست ؟
یکی از مهمترین اقدامات در درمان زیاده گویی این است که افراد نسبت به خودشان و کاری که انجام میدهند، آگاهی ندارند. اگر شما بتوانید به عنوان مهمترین قدم برای درمان پرحرفی فقط آگاهی لازم در هنگام صحبت و ارتباط با دیگران را روی حرف های خود و اقدامات خود داشته باشید تا حد زیادی می توانید این مورد را مدیریت کنید.
3. انواع پرحرفی کدامند؟
پرحرفی علتهای گوناگونی دارد. بعضی اوقات پرحرفی نشانهای از برونگرایی یا ویژگیهای رفتاری افراد است. اما برخی از اقسام پرحرفی دلالت بر بیماریهای روحی و روانی دارد. بیشتر اوقات پرحرفی افراد به خاطر اضطراب و هیجان است.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
8 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام عرض ادب خدمت مجموعه عالی آموز و استاد محیاپور عزیز .
مقاله ی درمان پرحرفی، یک مقاله پرمحتوا که به زبانی ساده و قابل فهم بیان شده است…
ممنون از همگی شما
سلام وقت بخیر
بسیار خوشحالیم که مقاله درمان پر حرفی برای شما کاربردی و مفید بوده است و امیدواریم با رعایت این نکات گامی مهم در مبحث ارتباطات خود بردارید.
اگر سوالی داشتید لطفاً در کامنت های همین مقاله ذکر بفرمایید، در سریع ترین زمان ممکن پاسخ آن را دریافت خواهید کرد.
با تشکر
سلام
مقاله درمان پرحرفی بسیار عالی بود به خصوص قسمتی که در مورد نحوه برخورد با کودک پر حرف میباشد.
تشکر از شما
آقای میناوند سلام عرض ادب
خداروشکر مقاله درمان پرحرفی برای شما کاربردی بوده است و از قسمت نحوه برخورد با کودک پرحرف رضایت داشته اید .
امیدوارم بهترین نتایج نصیبتان شود.
سلام و خسته نباشید
ممنون از زحمات شما که این مطالب ارزنده را به صورت رایگان در اختیارمون میگذارید. تشکر
سلام خانم مرادی وقت بخیر
بسیار خوشحالیم که مقاله درمان پرحرفی براتون کاربردی و مفید بوده است.
با آرزوی بهترین نتایج برای شما
سلام و احترام
چه نکات مفیدی را بیان کرده بودیدبسیار عالی بود.ممنون از شما
سلام خانم مرادی بزرگوار
بسیار خوشحالیم که مقاله درمان پرحرفی براتون کاربردی و مفید بوده است.
با آرزوی بهترین نتایج برای شما